Hvorfor HEAR Safe?

Bedriftshelsetjenesten velger HEAR Safe

Vi har i dag mer enn 20 stk Bedriftshelsetjenster som har valgt å samarbeide med oss. Kvalitet samt individuell tilpasning til den enkelte brukeren er det som har ført til at Bedriftshelsetjenesten velger oss som sin leverandør av formstøpte hørselvern.

Vi har et tett samarbeid med verneingeniører, yrkeshygieniker og bedriftssykepleiere om den enkeltes støysituasjon for å kunne velge modell samt støydempning. Støykartlegging og støymålinger legges til grunn for å få frem den perfekte dempingen for den ansatte.

Det største utvalget av modeller og filter

Vi har 10 stk ulike filter for å kunne tilpasse dempning etter den ansattes behov og ønsker. Over 20 stk formstøpte modeller, deriblant vår unike bluetooth tilkobling for trådløst samband og detekt kule for sporing.

Våre filter demper de forskjellige frekvenser ulikt så du kan høre tale så godt som mulig. Velg kun våre musikkpropper, fidelity med flat demping hvis du skal på konsert eller er musiker.

2 års garanti, noe som gjør den til markedets tryggeste valg. Blir du ikke fornøyd gjør vi om proppen eller bytter filter kostnadsfritt, noe som er en trygghet for deg som kunde.

Industriens valg nr 1

Vi har i dag over 1000 bedrifter (flere med over 200 brukere) som har valgt HEAR Safe som sin leverandør av hørselvern. Vi har over 20 års erfaring med å levere formstøpte hørselvern til industrien.

2019- Nye foreskrifter

Fra april 2019 gjelder nye strenge regler for produksjon av formstøpte hørselvern. Med oss kan du være trygg, da vi allerede har sikret oss godkjennelse i enighet med den nye foreskriften EU 2016/425.

          Testet og godkjent hørselvern i enighet med EN 352-2

 

Utskrift E-post

Kontaktinfo

HEAR Safe AS

Storvegen 21
2420 Trysil

Østensjøveien 15 D 
0661 OSLO (timebestilling)

Tel: 62 45 43 45
Mail: post@hearsafe.no

Bestill time for avstøpning

Skal du kjøpe formstøpte hørselvern/ørepropper? Dette krever en avstøpning av øret ditt.

Gjøres hos våre kontorer i Trysil eller Oslo (timebestilling) eller nærmeste samarbeidspartnere, ta kontakt så finner vi nærmeste plass for deg.

VIKTIG INFO

Informasjon i forbindelse med koronasituasjonen.

Vi vil fra 27.april gjenoppta vår virksomhet, og presiserer at vi forholder oss til helsemyndighetenes gjeldende smittevernsregler.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, og for timebestilling for avstøpning.