Hvorfor HEAR Safe?

Bedriftshelsetjenesten velger HEAR Safe

Vi har i dag mer enn 20 stk Bedriftshelsetjenster som har valgt å samarbeide med oss. Kvalitet samt individuell tilpassning til den enkelte brukeren er det som har ført til at Bedriftshelsetjenesten velger oss som sin leverandør av formstøpte hørselvern.

Vi har et tett samarbeid med verneingeniører og bedriftssykepleiere om den enkeltes støysituasjon for å kunne velge modell samt støydempning. Støykartlegging og støymålinger legges til grunn for å få frem den perfekte dempingen for den ansatte.

Det største utvalget av modeller og filter samt den lengste garanti tiden

Vi har 10 stk ulike filter for å kunne tilpasse dempning etter den ansattes behov og ønsker. Over 20 stk formstøpte modeller, deriblant vår unike bluetooth tilkobling for trådløst samband og detekteringskule for sporing.

2 års garanti, noe som gjør den til markedets tryggeste valg. Blir du ikke fornøyd gjør vi om proppen eller bytter filter kostnadsfritt, noe som er en trygghet for deg som kunde.

Industriens valg nr 1

Vi har i dag over 1000 bedrifter (flere med over 200 brukere) som har valgt HEAR Safe som sin leverandør av hørselvern. Vi har over 20 års erfaring med å levere HEARsafer til industrien.

 

 

Utskrift E-post

Kontaktinfo

HEAR Safe AS

Storvegen 21
2420 Trysil

Østensjøveien 15 D 
0661 OSLO (timebestilling)

Tel: 62 45 43 45
Mail: post@hearsafe.no

Bestill time for avstøpning

Skal du kjøpe formstøpte hørselvern/ørepropper? Dette krever en avstøpning av øret ditt.

Gjøres hos våre kontorer i Trysil eller Oslo (timebestilling) eller nærmeste samarbeidspartnere, ta kontakt så finner vi nærmeste plass for deg.