Personvernerklæring

Personvernerklæring for HEAR Safe Norge AS

Hva betyr dette for deg som handler og\eller bruker våre nettsider hearsafe.no og hearstore.no?

Denne personvernerklæringen er ment å gi informasjon om hvordan og hvorfor HEAR Safe Norge AS (heretter «HS» eller «vi») samler inn og behandler personopplysninger. Erklæringen gjelder for våre nettsteder www.hearsafe.no og www.hearstore.no .

Det er HS v/daglig leder som er behandlingsansvarlig for opplysninger som samles inn og behandles. Personvernerklæringen som følger under gir den informasjonen personvernregelverket krever at vi gir i forbindelse med vår behandling av dine personopplysninger.

HS behandling av personopplysninger er i overensstemmelse med det til enhver tid gjeldende personvernregelverk.

HEAR Safe AS, (organisasjonsnummer: 917 042 853) er ansvarlig for behandlingen og kan kontaktes ved spørsmål.

Kontaktinformasjon:
Ring oss på: (+47) 64 45 43 45 
Kontakt oss via epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Daglig leder \ personvernansvarlig: Dan Lindgren

 

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

Behandling av personopplysninger er ikke tiltatt med mindre det foreligger et gyldig behandlingsgrunnlag. Et slikt behandlingsgrunnlag kan eksempelvis være samtykke fra deg når du legger inn en ordre i nettbutikken eller at du legger inn en ordre via e-post eller telefon. Vårt behandlingsgrunnlag er i hovedsak inngått samtykke ved ordre eller andre henvendelser.

 

Hvilke personopplysninger samler vi inn, og hvem de deles med?

1.1 Ved kjøp i vår nettbutikk

I forbindelse med kjøp av varer i vår nettbutikk samler vi inn nødvendig informasjon for å få gjennomført betalingsprosessen og utsendelse av varer til deg. Opplysningene vi ber om er navn\firmanavn, e-postadresse, telefonnummer og postadresse.

Betalingsprosessen gjennomføres Braintree (Paypal) Les deres personvernerklæring

De nødvendige opplysningene for å foreta utsending av varer til deg vil også deles med en tredjepart, Proteria og Bring.

 

1.2 Ved bruk av kontaktskjema

Dersom du ønsker å henvende deg til oss via vårt kontaktskjema, ber vi om ditt navn, epostadresse og telefonnummer. Opplysningene du oppgir brukes kun til å besvare den aktuelle henvendelsen.

 

1.3 Nyhetsbrev

Dersom du ønsker kan du motta nyhetsbrev fra oss. Vi benytter oss av en tredjepart, Mailchimp, når det kommer til håndtering av nyhetsbrev. Her samles kun inn de nødvendige personopplysninger fra deg, som navn og e-postadresse. Du må selv aktivt melde deg på våre nyhetsbrev, og kan enkelt melde deg av i bunnen av alle nyhetsbrev vi sender ut.


1.4 Statistikk

Vi benytter oss av Google Analytics på våre nettsteder. Vi samler inn anonymisert data over hvilke sider som blir besøkt, slik at vi enkelt og greit kan bruke denne dataen til å bli bedre. Disse dataene brukes også til å kunne vise deg relevante annonser fra våre nettsteder via Google Remarketing på andre nettsider som har plasseringer for betalte Google Annonser. Vi benytter oss av Anonymize IP – en funksjon som anonymiserer din IP-adresse. Utvidet informasjon om Analytics og informasjonskapselen den benytter seg av finner du under punktet om «Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider»).

Vi bruker ikke opplysningene du oppgir til markedsføring som telefonsalg eller utsending av epost\nyhetsbrev uten eksplisitt samtykke, og dine personopplysninger selges eller deles selvsagt ikke med øvrige tredjeparter (med mindre vi blir pålagt det ifm Norsk Lov).

 

Oppbevaring og lagring av data

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Vi har databehandleravtaler etter gjeldende lovverk med de selskapene som lagrer persondata som vi har innhentet. Dette gjelder eksempelvis regnskapsføring og webhotell der ordrehistorikk lagres. Disse avtalene sikrer full taushetsplikt, og sikrer også at dataene oppbevares på servere innenfor EU\EØS.

Faktureringsopplysninger lagres i fem år slik at vi kan håndtere fremtidige henvendelser og følge relevant regnskapslovgivning. Kjøps- og ordrehistorikk i nettbutikken lagres i maksimalt tre år, eller til du ber om sletting av informasjon.

 

Rettigheter, innsyn og sletting av persondata

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. HS har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av HS systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger HS ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.


Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

 

Følgende informasjonskapsler brukes på våre nettsider:

1.1 Førsteparts informasjonskapsler som er "nødvendige"

1.1.1 Sesjonskapsler i våre publiseringsløsninger
Våre publiseringsløsninger (Joomla og Magento) kan laste ned informasjonskapsler på din maskin som brukes for at din brukeropplevelse skal bli best mulig. Disse informasjonskapslene lagrer ikke noe data, og er såkalte nødvendige "førstepartskapsler". Disse informasjonskapslene slettes ved omstart av nettleseren.

1.1.2 Godkjenning av bruk av informasjonskapsel

Det lastes ned en informasjonskapsel nettopp for å huske om du godtok bruk av informasjonskapsler på våre nettsider. Denne innstillingen ligger lagret i 365 dager.

1.2 Informasjonskapsler fra tredjepartsleverandører

1.2.1 Google Analytics

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. (“Google”). Google Analytics bruker informasjonskapsler for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik kapsel ved bruk av det aktuelle nettstedet, din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Vi bruker anonymizeIP, en funksjon som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett.

Våre nettsider bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsidene. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv. Vår informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke til andre aktører.

Informasjonskapselen lagres på din pc i 2 år.

 

1.2.2 Google Remarketing

Med remarketingfunksjonen eller «Lignende målgrupper»-funksjonen i AdWords når vi ut til folk som har besøkt våre nettsider tidligere, og vi vil kunne få vist annonser til disse personene via tredjepartsleverandører som Google og Facebook.

Tredjepartsleverandørene, medregnet Google og Facebook, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på grunnlag av tidligere besøk på våre nettsider.

 

Fjerne og blokkere cookies

Utskrift E-post

Kontaktinfo

HEAR Safe AS

Storvegen 21
2420 Trysil

Østensjøveien 15 D 
0661 OSLO (timebestilling)

Tel: 62 45 43 45
Mail: post@hearsafe.no

Bestill time for avstøpning

Skal du kjøpe formstøpte hørselvern/ørepropper? Dette krever en avstøpning av øret ditt.

Gjøres hos våre kontorer i Trysil eller Oslo (timebestilling) eller nærmeste samarbeidspartnere, ta kontakt så finner vi nærmeste plass for deg.