Airpods Pro Snug EARmold

“SNUG” kommer fra engelsk og betyr koselig og behagelig
- alle kjennetegn ved denne innovative øreproppen.

Gjør dine favoritt ørepropper enda bedre!

Kjenner du problemet: Høretelefonene i øret gir god lyd, men faller stadig ut av ørene dine? Våre Snug EARmould forbedrer komforten, passformen og lyden til hodetelefonene mange ganger.

In-ear hodetelefoner har en standardform som passer godt i de fleste ører - i det minste for en kort stund. Men alle som bærer disse hodetelefonene i øret lenge må fortsette å justere dem og skyve dem inn. Det konstante trykket fører til irritasjon i øregangen og uunngåelig til smertefulle trykkpunkter.

SNUG EARmould sitter helt trykk- og smertefritt i øret selv etter flere timers bruk. De tilbyr en enda mer intens lydoppfatning, spesielt i de lave frekvensene, på grunn av den perfekte passformen til øregangen. Den tilpassede formen beskytter øret effektivt mot forstyrrende omgivelsesstøy.

Alt vi trenger for dette er avstøpning av ørene dine og informasjon om hodetelefonmodellen. 

Materiale

Vårt materiale, soft (40 shore silikon) er fleksibelt, mykt og behagelig. Overflaten er mattlakkert som standard. Eventuelt kan du også velge en blank lakk. Vi kan tilby 9 forskjellige farger, du velger din farge eller kombinasjon.

Skreddersydd sitter best.

Våre produkter blir formet etter en avstøpning av dine øreganger. Vi lover at du blir fornøyd med både passform og demping, dette er en trygghet for deg som kunde. Du risikerer aldri at de faller ut eller gnager i dine ører. Det føles så naturlig at du etter hvert vil glemmer at du har noe i ørene.

Vi kan derimot ikke love at du ikke blir avhengig av dem, men det er en risiko vi antar at du tar...

Org.nr: 917 042 853

HEAR Safe AS
Storvegen 21
2420 Trysil

Østensjøveien 15 D
0661 OSLO (timebestilling)

Tel: 62 45 43 45
E-post: post@hearsafe.no

Meny

Motta nyhetsbrev fra HearSafe

Følg oss på sosiale medier

Personvernerklæring

Alle rettigheter © 2020 HEAR Safe AS
driftet og utviklet av glåme