Kvalitet til minste detalj.

Innovasjon og teknikk ved foten av Trysilfjellet.

Vår historie startet i 2005 i Trysil - hjertet av Innlandet.

Med vår lokasjon, er vi bevisste på vårt ansvar mot naturen og tar de miljøvennlige valgene for våre produkter. Holdbarhet og innovasjon setter vi høyt på vår liste.

I dag har vi samarbeidspartnere over hele landet og du kan alltid finne en plass i ditt nærområde der du kan bestille våre produkter.

Vi bruker både 3D-produksjon og håndlaget teknologi for å skreddersy våre produkter.

Vi samarbeider med flere laboratorier i Europa med hovedvekten på Nederland, Tyskland og Storbritannia.

Vi har dedikert oss til å fokusere på kundens behov. Proffmarkedet stiller høye krav til kvalitet og sikkerhet, noe selvfølgelig vi også gjør. Ingen kompromisser, alt skal fungere.

Vår kvalitet er kompromissløs, når du velger oss velger du det beste!

Velg trygt - velg HEAR Safe.

Noen av våre kunder

Vil du bli med i vårt team?

Vil du bli med i vårt team?

Er du den rette for oss?

Vi vil gjerne tilby deg sjansen til å være med på å forme fremtiden til selskapet vårt :)

Vi søker en engasjert og driftig person som har interesse av å bli framtidig partner med HEAR Safe AS, med ansvar for egen avdeling. Du må ha god evne til å jobbe både selvstendig og i team, samt ha anledning til å investere langsiktig i egen bedrift i samarbeid med HEAR Safe AS.

Du vil få god oppstarts støtte og masse veiledning fra oss, hvor vi blant annet deler tjenesteinnhold, gode innkjøpsavtaler, faglig kompetanse og utvikling, datasystemer, markedsføringstiltak, merkevarenavn, rutiner, innovasjon og kreative tanker og ideer.

HEAR Safe AS kan bistå deg med å utvikle, etablere, drifte og markedsføre din egen bedrift i Norge.

For mer info: Ta kontakt med daglig leder Dan Lindgren, dan@hearsafe.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hvorfor velge HEAR Safe?

Hvorfor velge HEAR Safe?

Derfor velger de HEAR Safe

Vi har i dag mer enn 20 stk Bedriftshelsetjenster som har valgt å samarbeide med oss. Kvalitet samt individuell tilpasning til den enkelte brukeren er det som har ført til at Bedriftshelsetjenesten velger oss som sin leverandør av formstøpte hørselvern.

Vi har et tett samarbeid med verneingeniører, yrkeshygieniker og bedriftssykepleiere om den enkeltes støysituasjon for å kunne velge modell samt støydempning. Støykartlegging og støymålinger legges til grunn for å få frem den perfekte dempingen for den ansatte.

Det største utvalget av modeller og filter

Vi har 10 stk ulike filter for å kunne tilpasse dempning etter den ansattes behov og ønsker. Over 20 stk formstøpte modeller, deriblant vår unike bluetooth tilkobling for trådløst samband og detekt kule for sporing.

Våre filter demper de forskjellige frekvenser ulikt så du kan høre tale så godt som mulig. Velg kun våre musikkpropper, fidelity med flat demping hvis du skal på konsert eller er musiker.

2 års garanti, noe som gjør den til markedets tryggeste valg. Blir du ikke fornøyd gjør vi om proppen eller bytter filter kostnadsfritt, noe som er en trygghet for deg som kunde.

Industriens valg nr 1

Vi har i dag over 1000 bedrifter (flere med over 200 brukere) som har valgt HEAR Safe som sin leverandør av hørselvern. Vi har over 20 års erfaring med å levere formstøpte hørselvern til industrien.

2019- Nye foreskrifter

Fra april 2019 gjelder nye strenge regler for produksjon av formstøpte hørselvern. Med oss kan du være trygg, da vi allerede har sikret oss godkjennelse i tråd med den nye forskriften EU 2016/425.

Konformitetserklæring
Sertifikat




Testet og godkjent hørselvern i enighet med EN 352-2

En bedriftssykepleier forteller

En bedriftssykepleier forteller

Støydemping er et viktig forebyggende tiltak.

Jeg har nå arbeidet ca 14 år som bedriftssykepleier og har i den forbindelsen hatt mye kontakt med ansatte med ulike eksponeringer. Min eksamensoppgave i forbindelse med utdannelsen, omhandlet støy og jeg vil nok si at jeg ligger litt over gjennomsnittet når det gjelder dette temaet. Like viktig som å unngå hørselsskader, bør det fokuseres på å redusere annen fysiologisk stress, og støydemping er et viktig forebyggende tiltak.

Jeg kom i kontakt med HEAR SAFE i 2008 og har siden den gang hatt et godt samarbeid med denne produsenten av hørselvern. Hovedleveransen, for mitt vedkommende, har vært støpning av formstøpte ørepropper til industri og produksjonsbedrifter. Jeg har også støpt ørepropper for bruk i forbindelse med jakt/skyting, kommunikasjon, musikk, mc og søvn. I tillegg har jeg støpt ørepropper til mennesker som er plaget med tinnitus og til mennesker med  økt sensibilitet mot høye lyder. Tilbakemeldingene har vært ensbetydende positive, og for kundene har det vært av stor betydning at proppene er behagelig å bruke, de beskytter godt, servicen er svært god, garanti- tiden på øreproppene er god og holdbarheten er garantert i mange år.

Det finnes forskjellige støyfilter som kan settes inn i øreproppene, og man kan således velge et filter som passer støynivået i ulike miljøer. Skulle det være ønskelig å bestille flere typer ørepropper kan dette la seg lett gjøre uten å ta nytt avstøp, da avstøpene blir scannet og oppbevares i ca 2 år. For noen år tilbake gjennomførte jeg en spørreundersøkelse, i en stor medlemsbedrift, der det var fokus på bruk av hørselvern. Vi ønsket å se på hvorvidt de ansatte var blitt «flinkere» til å bruke hørselvern etter at det blei anskaffet formstøpte ørepropper. Konklusjonen var at proppene var lette å bruke, lav vekt, økt brukstid av hørselvern, kommunikasjon fungerte fint, alarmer og «ulyder i maskinen» blei oppfattet og de var lette å rengjøre.  

Jeg håper at flere får et innblikk i HEAR Safe sine produkter og anser proppene som et kvalitetsprodukt som trygt kan anbefales.

Terje Fredriksen, bedriftssykepleier


Formstøpte hørselvern for alle.

WEBSHOP

Les mer, og bestill våre produkter i vår webshop!
icon

Org.nr: 917 042 853

HEAR Safe AS
Storvegen 21
2420 Trysil

Østensjøveien 15 D
0661 OSLO (timebestilling)

Tel: 62 45 43 45
E-post: post@hearsafe.no

Meny

Motta nyhetsbrev fra HearSafe

Følg oss på sosiale medier

Personvernerklæring

Alle rettigheter © 2020 HEAR Safe AS
driftet og utviklet av glåme